Μαργαρίτα Παιδικός Σταθμός, Πατήσια, Γαλάτσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Αγ Ανάργυροι, Περισσός, Κυψέλη

Το Παιχνίδι

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο τρόπος να περάσει το παιδί ευχάριστα. Βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του .

Είναι ένα εργαλείο που βοηθάει με πολλούς και ποικίλους τρόπους στην εκπαίδευση. Τα παιχνίδια είναι διαφόρων ειδών και όλα έχουν μερίδιο συμμετοχής στην προσφορά προς το παιδί. Με το παιχνίδι το παιδί απελευθερώνεται, εκφράζεται χωρίς δισταγμό, παρασύρεται από την καλή διάθεση του , κοινοποιεί άνετα εσωτερικές καταστάσεις στο περιβάλλον του και έτσι αισθάνεται άνετα στο χώρο.

Η εφαρμογή των κανόνων του παιχνιδιού, η άμιλλα για την επικράτηση αν αυτό ζητάει το παιχνίδι, η ακολουθούμενη στρατηγική στο παιχνίδι κ.α. δημιουργούν στο παιδί την ανάγκη να είναι σε εγρήγορση , να προσπαθεί , να σκέφτεται , να αποφασίζει , να ενεργεί, προσφέροντάς του αξιόλογα στοιχεία ανάπτυξης.

Παιχνίδια που έχουν επίκεντρο την αδρή κίνηση βοηθούν το παιδί να αντιλαμβάνεται σωστά το χώρο που κινείται. Παιχνίδια που απαιτούν δεξιοτεχνία των χεριών βοηθούν στην λεπτή κινητικότητα.

Στη Μαργαρίτα οι άνετοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι χρησιμοποιούνται για ελεύθερο και οργανωμένο παιχνίδι το οποίο εντάσσεται στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Τα οφέλη μας

Τι προσφέρουμε.

 • Ποικίλες
  Δραστηριότητες

 • Διάφορα
  Τμήματα

 • Ιδιαίτερη
  Εκπαίδευση

 • Ευτυχισμένο
  Περιβάλλον

 • Μουσικά
  Προγράμματα

 • Ξένες
  Γλώσσες

 • Προγράμματα
  Αθλητισμού

Οι γονείς των παιδιών μας λένε

testimonial

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αγάπη και την φροντίδα με την οποία περιβάλατε την κόρη μας Αριάδνη στα δυο πολύ σημαντικά χρόνια που ήταν κοντά σας...

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗ, Γονείς
testimonial

«Μα γιατί δεν μπορώ να πάω και την επόμενη χρονιά στη ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ; Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σχολείο μου!». Κάπως έτσι ξεκίνησε η πρώτη συζήτηση για τη μετάβαση στην Α΄ Δημοτικού με το γιο μας Δημήτρη...

Γονείς
testimonial

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την αγάπη και την φροντίδα με την οποία περιβάλατε την κόρη μας Αριάδνη στα δυο πολύ σημαντικά χρόνια που ήταν κοντά σας...

Γονείς
Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο

Σας θέλουμε στην παρέα μας! Θα λάβετε τα νέα μας στο email σας!

Το όνομα σου:*
Επίθετο:*
Το email σου:*
Με την υποβολή της φόρμας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο!